Livrare gratuita la comenzi peste 300 lei !

Din hobby pentru electronice
English  

Sonoff Inching/Self-locking-releu Wireless cu temporizare 5/12V


49,82RON cu TVA

 In curs de restocare 

Prezentare generala

Comutatorul Wireless cu temporizare 5V/12V inching / self locking (activare prin impuls / autoblocare) accepta doua moduri de functionare - inching (activare prin impuls) si self-locking (autoblocare). Alimentarea se face la 5V DC (mufa micro USB) / 7-32V DC (rigleta verde).

Utilizatorii pot adăuga dispozitivul la APP eWeLink pentru a controla de la distanță aparatele sau dispozitivele electrice de acasa.

În modul self-locking, clienții pot activa / dezactiva imediat de la distanță dispozitivele conectate.

În modul inching, clienții pot selecta două moduri de conectare:

 • Pornire 1 secunda și apoi oprire automata
  Oprire 1 secunda și apoi activare automata

Produsul permite controlul la distanta al aparatelor de uz casnic prin aplicația mobilă eWeLink, disponibila atât pe Android, cat si pe iOS. Functiile suportate includ:

 • Activarea / dezactivarea de la distanță
  Programarea timpilor de functionare
  Functiile de sharing & management grup
  Merge cu Amazon Echo, Echo Dot, Amazon Tap, Google Home, Google Nest

 

Specificatii

 • Dimensiuni: 70.5mm * 27.4mm * 23mm
 • Alimentare: 5V DC (mufa micro USB) / 7-32V DC (rigleta verde)
 • LED-uri: 3 LEDuri ce indica modul de functionare, starea WIFI, starea de pornire / oprire a releului 
 • Curent in Standby current: 80mA
 • Curent de intrare maxim: 10A
 • Rezistenta de izolatie electrica: 100M 
 • Tensiune de soc electric: 1000V
 • Temperatura de functionare: 0ºC - 40ºC
 • Umiditate 40% ~ 80% RH

 

Functionare:

Prin rigleta verde puteti alimenta dispozitivul cu o tensiune intre 7 si 32V.

Butonul de langa mufa de 5V asigura pornirea / oprirea manuala a modulului. Tot de pe acest buton se face si imperecherea cu aplicatia EweLink.

Exista doua moduri de functionare - inching si self-locking. Utilizatorii pot apasa butonul din partea de jos, de langa gaura de prindere, pentru a schimba modul.

In modul self-locking, utilizatorii pot porni / opri instantaneu device-urile electrice controlate. Exista doua modalitati de conectare: NC-COM sau NO-COM.

In modul inching, exista 2 modalitati:

Prima modalitate este sa conectezi COM si NO cu device-ul electric. In acest fel, cand utilizatorii apasa butonul sau folosesc aplicatia pentru pornire, device-ul electric va porni pentru 1 secunda si apoi se va opri automat.  

A doua modalitate este conectarea NC si COM cu device-ul electric. In acest fel, cand utilizatorii apasa butonul sau folosesc aplicatia pentru inchidere, device-ul controlat va fi stins pentru 1 secunda si apoi va porni automat.

Cele 3 LED-uri:

- LED-ul de lângă butonul de selectare mod inching / self-locking (activare prin impuls / autoblocare) indica modul de lucru (ON - modul self-locking (autoblocant), OFF - modul inching (prin impuls))

- LED-ul de lângă butonul de pornire / oprire indică starea WiFI (introduceți starea de asociere: apăsați lung butonul de setare până când LED-ul clipește rapid).

- LED-ul de sub releu indică starea releului: activat sau dezactivat (ON: pornire dispozitiv conectat, OFF: oprire dispozitiv conectat).

 

Adăugare dispozitiv în eWeLink

Apăsați lung butonul de setare până când LED-ul de lângă butonul de pornire / oprire începe să clipească rapid.

Android: Adăugați dispozitivul -> selectați metoda de imperechere -> introduceți numele WiFi și parola-> imperecheati și înregistrati-va-> denumiti dispozitivul

iOS: duceti-va in setarile telefonului-> WiFi-> selectați WiFi-ul începe cu ITEAD - ********, introduceți parola implicită pentru a vă conecta: 12345678-> mergeti in eWeLink-> Adăugați dispozitiv-> selectați metoda de asociere (1st generation pairing method)-> introduceți numele WiFi și parola-> imperecheati și înregistrati-va-> denumiti dispozitivul

Pentru mai multe detalii despre APP eWeLink, vă rugăm să citiți aici.

 

Comutatorul poate fi folosit pentru controlul accesului, pentru pornirea PC-ului, pentru a deschide / inchide usa de la garaj, etc.

 • 0 Bucati in stoc


 

02/08/2019
DanAnton
5 of 5 Stars
Este super. Poate fi folosit in aplicatii precum usa de garaj sau poarta de intrare in modul step by step, setat in varianta inching, unde e necesar doar un impuls la o apasare, cat si pentru poarta de intrare, setat in modul ON/OFF. Are varianta inching, pe care nu multe relee o au.
12/02/2018
Ionut
5 of 5 Stars
Super tare produsul. Il folosesc la o usa de garaj si la automatizarea de la porti .

 

Produsul a fost adaugat in data de Saturday 20 May, 2017.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si ...